Pagini

Still there (or higher)

Yep, this is my home-town.
Sometimes I regret not becoming one of them (could've had less worries now).
Othertimes... I just love my worked-hard-to-get-it car...

Anyway, it's no... news, it's just interesting somebody only recently found out about it... :)
Enjoy reading about Hackerville!

Three hours outside Bucharest, Romanian National Road 7 begins a gentle ascent into the foothills of the Transylvanian Alps. Meadowlands give way to crumbling houses with chickens in the front yard, laundry flapping on clotheslines. But you know you’ve arrived in the town of Râmnicu Vâlcea when you see the Mercedes-Benz dealership.........................
(Source: wired.com)


7 pareri:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

d.orin spunea...

Wow, foarte tare.
E prima data cand se intampla.
Si care ar fi subiectul norocos care a apucat sa fie discutat la radio?

luckyrock spunea...

nu-ti bate capul, e spam.:) am vazut exact acelasi mesaj si pe alte bloguri.

ce e mai important ai pus jos. urca arhiva, sa fie la indemana celui care vrea sa te citeasca, omule! altfel trebuie sa dau scroll pana cand fac febra la deget.

d.orin spunea...

stiu, eram ironic aici.

ha. arhiva ramane acolo. eu cel putin afisez 7 postari pe pagina, nu una :P

si sincer, pe mine ma intereseaza alelalte chestii... care sunt inaintea arhivei...

hmm... poate scot most popular sau fac schimb de locuri intre most popular si arhiva...

luckyrock spunea...

hahahaha bine zis.

crezi ca ar trebui sa pun mai multe pe pagina? am incercat [cu 5, cu 7, cu 10], dar mi se pare mai simplu sa dai click in dreapta pe lista de posturi decat sa mergi in jos pe pagina.

mi-am dat seama ca aranjarea din pagina este pentru tine [tu, da' multe ai!], dar mai gandeste-te putin si la noi, daca vrei sa te citim usor, nu din alt motiv.:)

unii bloggeri nici nu au activata arhiva si pentru cineva ca mine, careia ii place sa citeasca un blog cap-coada [daca trezeste interesul, desigur], e neplacut sa nu aiba acces la ea. mi se pare obositor sa apesi "urmator" si "precedent", asa in arhiva apar numele insemnarilor si-ti dai seama ce ai citit si ce nu. ori daca vrei sa revii la o postare, o gasesti imediat.

pe mine ca cititor nu ma intereseaza ce bloguri iti plac tie [daca intru la tine pe blog ca sa ajung la alte bloguri, deja e grav - ai blogul degeaba :))], ci ce ai scris tu.

most popular - foarte bun
recent comments - foarte bun si el, eu abia l-am bagat, pentru ca la mine, din anumite motive [feeduri neactivate intentionat, le-am dat drumul de curand, dar numai partial], nu functiona
etichete - ai globul ala frumos pe blog si tu il tii atat de jos??
blogroll - am zis deja de el
statistici - alea pot fi ultimele ca numai pe tine te privesc

d.orin spunea...

ahh... am incercat sa pun un comentariu si mi-a zis ca nu sunt autorizat. fuck it

luckyrock spunea...

unde? aici?

Trimiteți un comentariu