Pagini

De Paste, Lumina

Am scris acum vreun an un articol pe Jurnal de Povesti, despre cum exista unii oameni care stiu cum sa profite si profita de altii. Desi povestea a trecut de mult, profitori inca mai exista si articolul trezeste ecouri si mai bine de un an mai tarziu.

Anul acesta am gasit in comentariile unui articol, unul care mi s-a parut ciudat. Atat de ciudat incat, invatat si cu pataniile mentionate mai sus, m-am hotarat sa caut pe net mai multe detalii. Pentru ca internet-ul poate fi o sursa excelenta de informatii, care fie iti ajuta scopul, fie ti-l desfiinteaza. In functie, in mare parte, de cat de "real" e scopul.

Am vazut multe articole, bannere, linkuri si alte materiale din-astea d-ale internetului care au atentionat asupra problemelor multor oameni. Mai mult sau mai putin tineri, mai mult sau mai putin saraci, cu nevoi mai mult sau mai putin reale sau accesibile, sau, sau, sau...

De obicei nu reactionez pe net. Poate pentru ca sunt mai reticent la astfel de mesaje. Nu stiu si nu conteaza. In schimb, metoda de abordare de acum mi se pare putin diferita. Si daca pentru unii care nu merita prea mult am reactionat, cu siguranta acest articol e minimul ce pot sa fac.

Iata mesajul primit acum cateva zile in comentarii:

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez. Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava. Este diagnosticata cu meningiom, o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport.

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie, iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile. Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei. Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam, daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns.
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com


Despre Gabriela Tudorache si cazul ei par sa existe multe articole sau mesaje in presa, pe internet, si asa mai departe. Iar acesta fiind un blog cu mult prea putini urmaritori, si care nu tine mortis sa aiba mai multi, nu pot decat sa spun:

Gabriela, de Sfintele Sarbatori de Paste iti doresc Lumina!
Iar cine doreste sa cunoasca mai multe si sa ajute mai mult, gaseste informatii pe blogul Gabrielei.