Pagini

Ce mai citim azi (editia de toamna, 2011)

... sau cu alte cuvinte ce impresii mi-a lasat Gaudeamus 2011.


Pe scurt: impresii triste, mohorate ca vremea de afara, dar cu luminite la capatul tunelului.
Mohorate in plan SF: foarte putine noutati, multe re-editari, si mai multe amanari.


Drive Safely

M-am hotărât să scriu acest post în urma participării la unul din cele mai interesante cursuri pe care am avut ocazia să le "prind" anul acesta. Activând într-o multinaţională apare deseori oportunitatea de a participa la diverse training-uri, cursuri, workshop-uri şi alte cele, fie ele denumite în engleză sau română.

De cele mai multe ori astfel de cursuri care vin "din partea companiei" sunt fie fade ca prezentare sau conţinut, fie axate pe aspecte importante pentru companie; în acest ultim caz depinde doar de impactul conţinutului cursului asupra muncii de zi cu zi să facă participarea interesantă sau doar pierdere de vreme.

Mai rar, sau poate mai nou, companiile oferă angajaţilor cursuri care nu influenţează direct productivitatea sau eficienţa la locul de muncă, cum ar fi un curs despre conducerea preventivă. Nu a companiilor sau angajaţilor, ci la volan.



Violin

You can always start with one Violin.

Just imagine.
The magic starts on an ice-skating ring. Turn the fantasy into passion.
Let your soul free by the bonfire of the caravan. Or dance barefoot on the green fields.
And when you think you've found the purest form of love, just let it slip into something more comfortable... the passion of the suburbs...

Time for a cold shower...
And that was one Violin. The One and Only Edvin Marton and his Stradivarius.